Vrty jak se patří

Proč budovat vrtané studny s námi?

 

Našim cílem vždy bylo, je a bude poskytovat ucelené služby v maximálně možné kvalitě.

Na přesyceném trhu vrtaných studní proto velmi dbáme na pečlivý výběr zaměstnanců a spolupracovníků, díky kterým spolu s dodavateli kvalitní vrtné techniky, technologií a prací, umíme vybudovat studnu precizně, efektivně a v TOP kvalitě.

... můžete se o tom sami přesvědčit.

 

21 let = 420 studní

Ročně zrealizujeme v průměru 21 vrtaných studní. Nejedeme na vlně kvantity, ale na vlně kompletně a kvalitně odváděné práce.

 

Sledujte akční nabídky

Snažíme se naše služby cenově zpřístupnit každému, proto v průběhu roku pořádáme několik slevových akcí. Sledujte náš Facebook a ušetříte.

 

Garance vydatnosti

U vrtů se závitovými pažnicemi poskytujeme prodlouženou záruční dobu 5 let. U námi umístěné a navržené a vybudované studny navíc garantujeme i její vydatnost až 4 m³/den.

 

Používáme kvalitní materiály

Pracujeme pouze s materiály kvalitních předních výrobců, jejichž produkty jsou zárukou dlouhé životnosti a jsou vyrobeny dle příslušných ČSN jako jsou např. pažnice firmy Pipelife.

 

Vaše zdraví je pro nás důležité

Studna je kompletně zhotovena z materiálů, které splňují hygienické požadavky na výrobky přicházející do přímého styku s pitnou vodou. Pažnice jsou modré barvy s označením PVC-U.

 

Špičková technika

Jsme vybaveni nejmodernější technikou splňující nejvyšší technické a ekologické normy. Studnu umíme vyvrtat během 1–2 dnů, bezprašně ve vší čistotě i s odvodem odvrtaného materiálu.

 

Kompletní služby

Studnu vám dodáme na klíč včetně technologie, zajistíme potřebnou dokumentaci, vyřídíme stavební povolení a povolení k odběru vody ze studny.

 

Dodržujeme předpisy a normy

Studny budujeme v souladu s příslušnými předpisy a ČSN 75 5115 - Jímání podzemní vody. Jsme držiteli Oprávnění k činnosti prováděné hornickým způsobem.

... co by vás ještě tak zajímalo?

  

Vyplněním a odesláním tohoto formuláře nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů (NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679), které budou použity za účelem jednorázového vyřízení poptávky nebo zodpovězení zaslaného dotazu. Provozovatel internetového portálu StudnaNaKlic.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru.