Ceník a poptávka utěsnění studní

Ceník utěsnění studní

Typ utěsněníZákladní cenySlevaAkční cena
Utěsnění pláště studny z betonových skruží 4 298 Kč

Základní ceny jsou platné od 13. 4. 2022. Akční ceny jsou platné do odvolání. Ceny jsou s 12 % DPH - dle § 48 a 49 ZDPH lze uplatnit u staveb pro bydlení a sociální bydlení. Termín dodání do 4 týdnů.

Popis:

Utěsnění pláště studny proti povrchovému znečištění spočívá v utěsnění veškerých spár, prostupů a prasklin v plášti studny do hloubky 2,5 m pod terén. Práce probíhá z vnitřního prostoru studny tmelením.

Tmel lze aplikovat pouze na čistý povrch a proto doporučujeme tmelení provádět v jednom pracovním cyklu spolu s čištěním studny.

Cena zahrnuje:

  • tmel s atestem zdravotní nezávadnosti 15 kg
  • montážní práce 1,0 hod. (2 pracovníci)
  • dopravu ze střediska Zlín, Brno, Olomouc, Ostrava, Jihlava, Svitavy

Pozn.:

Uvedené množství tmelu a práce je pro tuto opravu obvyklé. Toto množství může být sníženo nebo navýšeno v závislosti na počtu a velikosti spar a prostupů. V takovém případě i cena utěsnění bude dle ceníku upravena.

Poptávka utěsnění studny

Utěsnění studny můžete objednat přímo na telefonním čísle +420 773 690 190. Chcete-li vypracovat nabídku, vyplňte a odešlete poptávkový formulář.


Studna je na adrese:


  

Vyplněním a odesláním tohoto poptávkového formuláře se k ničemu nezavazujete. Tímto nám pouze předáváte bližší informace pro vypracování nabídky. Tímto nám také udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů (NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679), které budou použity za účelem jednorázového vyřízení poptávky nebo zodpovězení zaslaného dotazu. Provozovatel internetového portálu StudnaNaKlic.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru.