Jsme specialisté ...

... a víme nejlépe, jak vaši studnu vyčistit!

Čištěním studní se už nějaký ten pátek zabýváme a spolu s inovacemi, investicemi do nových technologií, kompletní nabídce služeb a především díky 100 % kvalitě, kterou vám poskytujeme, jsme přesvědčeni, že jsme tou nejlepší volbou pro potřeby vaší studny.

... račte se sami přesvědčit.

 

25 let praxe, kvality a spokojenosti

Každý den zúročujeme mnohaleté zkušenosti s čištěním studní v kvalitně odváděné práci ke spokojenosti našich stálých i nových zákazníků.

 

Pravidelné akční nabídky

Snažíme se naše služby cenově zpřístupnit každému, proto v průběhu celého roku pořádáme mnoho slevových akcí. Sledujte náš web i Facebook a ušetříte.

 

Odborná způsobilost

Osvědčením o odborné způsobilosti k čištění studní disponují všichni naši zaměstnanci, jsou pravidelně školeni a ovládají normu ČSN 75 5115 - Jímání podzemní vody, která se k jejich práci vztahuje.

 

Na extrémy jsme připraveni

Servisní vozidla s profesionální technikou a několika výkonnými čerpadly nám umožňují s mrknutím oka vyčistit i nadmíru vydatné a hluboké studny. Do těžce dostupných míst využíváme vozidla 4x4.

 

Bezpečnost především

Dodržujeme příslušné předpisy a normy. Používáme techniku a OOPP pro čištění studní určené. Do studny vstupujeme za pomocí horolezecké techniky s dvojím jištěním proti pádu.

 

Jsme za rohem

Díky servisním střediskům ve Zlíně, Brně, Olomouci, Ostravě, Jihlavě a Svitavách čistíme studny na polovině území ČR. Od roku 2018 se středisky v Bratislavě, Trenčíně a Žilině i na území západního Slovenska → StudnaNaKluc.sk.

 

Máte nás pod kontrolou

Kvalitou námi odvedené práce jsme si maximálně jisti. Proto vám ji rádi ukážeme, aby jste si tím mohli být jisti i vy. Při čištění používáme kamery - v HD rozlišení uvidíte rozdíl před čištěním a po vyčištění → náš YouTube kanál.

 

Video z čištění

Videozáznam před čištěním a po něm vám zašleme emailem. Dostanete vysoce kvalitní obrazový materiál vhodný k archivaci se všemi důležitými informacemi o stavu vaší studny.

 

Kompletní servis

Víme jak moc je pro správnou funkci studny důležitý její bezvadný stavebně technický stav. Vaši studnu celkově zrevidujeme, navrhneme případná opatření a s vašim souhlasem ji dáme do pořádku.

 

Jsme pružní a snažíme se vyhovět

Objednávky vyřizujeme bez zbytečného odkladu, zpravidla do 14–28 dní. Víme, že někdy jsou situace, které nesnesou odkladu, proto se nebojte říci, že to spěchá - urgentní zakázky řešíme přednostně.

... zajímá vás ještě něco?

  

Vyplněním a odesláním tohoto formuláře nám udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů (NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679), které budou použity za účelem jednorázového vyřízení poptávky nebo zodpovězení zaslaného dotazu. Provozovatel internetového portálu StudnaNaKlic.cz je jediným vlastníkem informací získaných na tomto serveru.